به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از ایرنا، بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا هشدار داد که کشور هنوز هم ممکن است با موجی از بدهی و کاهش قابلتوجه ارزش داراییها به دلیل همهگیری ویروس کرونا و رکود اقتصادی ناشی از آن روبرو شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بانک مرکزی آمریکا در گزارش ثبات مالی دوساله خود یادآوری کرد: در حالی که بسیاری از خانوارهای آمریکایی با مشکلات اقتصادی دستوپنجه نرم میکنند، ممکن است تقاضای وام آنها رد شود و همین امر منجر به ضررهای اساسی وام دهندگان شود. در این میان کاهش عمده درآمد همراه با کاهش شدید فعالیتهای اقتصادی، توانایی مشاغل در ارائه خدمات را تضعیف کرده است.
انتشار این گزارش همزمان با واکنش بازارهای سهام ایالات متحده به اخبار مبنی بر احتمال تولید واکسن مؤثر ویروس کرونا رخ داد؛ واکسنی که میتواند خبر خوبی برای مشاغل و مردم سراسر جهان باشد.
در آخرین گزارش بانک مرکزی آمریکا در مورد ثبات مالی که در ماه می (اردیبهشت) منتشر شد، این نهاد نسبت به خطرات شدید پیش روی کشور به دلیل کاهش فعالیت اقتصادی هشدار داد. طی ماههای گذشته به دلیل وامهای بانک فدرال و سایر اقدامات انجام شده برای عملکرد بازارهای مالی و سایر برنامههای انتقال و اعطای دولت به خانوادهها و مشاغل از پیامدهای شدید اقتصادی همهگیری کرونا اجتناب شده است.
این بانک در گزارش روز دوشنبه خود تأکید کرد که این روند میتواند بسته به روند همهگیری و بهبودی تغییر کند.
اما خطری که در حال حاضر اقتصاد کشور را تهدید میکند بدتر شدن وضعیت همهگیری کووید-۱۹ است که روند رشد اقتصادی کشور را کندتر میکند.
درواقع علیرغم نتایج امیدوارکننده واکسن که توسط شرکتهای مطرح داروسازی دنیا اعلام شده، افزایش مجدد موارد ابتلا به کووید-۱۹ باعث تکمیل ظرفیت مراکز درمانی شده و همین امر باعث وضع دوباره محدودیتها در برخی ایالتها گردیده است.
فدرال رزرو در گزارش خود همچنین آورده است که در کوتاهمدت خطرات مربوط به کووید-۱۹ و تأثیرات آن بر اقتصاد امریکا و جهان همچنان بالا است.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۱۰ میلیون و ۲۸۸ هزار نفر آمریکایی به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۲۴۳ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
نظر شما